Zdravje Najboljši Način, Da Ostanejo Zdravi

Zdravje Najboljši Način, Da Ostanejo Zdravi

Če ste videli tiger, želite teči za svoje življenje.

Kaj pa, če niste videli? Za tiste, ki ste s tip 1 ali tip 2 sladkorna bolezen, bolezni srca je, da nevidno tiger. Ste dva-do štirikrat bolj verjetno, da razvijejo srce stanju, kot ljudje brez sladkorne bolezni? Še bolj šokantno, da so posamezniki, ki so bolj verjetno, da umrejo zaradi bolezni srca ali drugih kardiovaskularnih tegobe, kot iz zapletov sladkorne bolezni, sama. Vendar raziskave kažejo, da je 68 odstotkov Američanov s sladkorno boleznijo se ne zavedajo svoje povečano kardiovaskularno tveganje. Tukaj je eno od področij, kjer kratek ljudje dobili, dobro, kratek koncu palice: zdi Se, da so bolj nagnjeni k bolezni srca in sladkorno boleznijo, raziskave kažejo,.

Večjo višino, ki lahko omogoči večje, bolj robusten krvnih žil," Šolanje pojasnjuje. Ali je morda višja ljudje vedo, da je zaščiten pred cardiometabolic pogoje, ker so bili vključeni zdravi prehrani kot otrok ali odrasel v okolju, kjer so bili manj izpostavljeni okužbam. Ne vemo zagotovo, če je resnično višino, ali pa je nekaj drugega, zaradi česar ste višji in vas varuje pred boleznimi srca in ožilja," Šolanje pravi.

Učinkovito obvladovanje stresa je druga ključna za zdravo življenje. Stres ima lahko negativen učinek na čustveno dobro počutje, prekiniti spanja, zmanjšanje raven energije in povzroči različne telesne bolečine. Stres ni popolnoma nepotrebni, ampak učenje, kako se učinkovito spopasti z njo lahko preprečite negativno vpliva na vaše zdravje. Praksa pozitivna govori, odpravo nepotrebnega stresa, vzemite si čas, da naredite stvari, ki jih najdejo užitek v in se posvetiti čas vsak dan za sprostitev ali meditacija, da stres ravni v zaliv.

Simptomi, povezani z ščitničnih bolezni, ki so pogosto posledica nizke ravni hormonov, tudi za navedene kot hypothyroid, ki vključujejo povečanje telesne mase ali nezmožnosti, da izgubijo težo, občutljivost na hladno, šibkosti ali utrujenosti, depresije, pallor, zaprtje, slab spomin, suha koža in lasje in krhke nohte. Znaki manj skupnih stanje prekomerne aktivnosti ščitnice (hyperthyroid) vključujejo nenamerno hujšanje, hitro bitje srca, visok krvni tlak, anksioznost ali razdražljivost, tresenje, nespečnost, občutek vroče ali potenje več kot običajno in mišična oslabelost.

Druge potencialne ščitnice simptomi so bolečine v spodnjem delu vratu ali grla in otekanje ali cmok v okviru Adam je apple področju.
Vsaka bolečina ali oteklina je razlog, da poiščejo zdravniško pomoč takoj. Imejte v mislih, da je veliko teh simptom skupine, ki lahko posnemajo tudi druge bolezni, zato je pomembno, da se pogovorite možnost, bolezni ščitnice, se posvetujte z zdravnikom. Da bodo verjetno morali narediti nekatere krvne teste za več informacij.

Ta opredelitev je del serije, ki zajema tema Zdravstvenih Izdelkov in Storitev, Uradni Vodič za Zdravstvene Proizvode in Storitve, je Dr. Vijaya Nair, Dr.

Vijaya Nair je spoštovani medicinski raziskovalec in epidemiologist z strast za vključitev Vzhodne pristopi z Zahodno medicinsko in znanstveno usposabljanje. Rojen v Singapurju, je prislužil svoje zdravniško diplomo iz Nacionalne Univerze v Singapurju v psihiatrijo. Dr. Nair, kasneje priselili v Združenih državah amerike, kjer je prejel magisterij v epidemiologiji iz Columbia University in končala post-doktorski prijateljstvo na Harvard Medical School.

Poleg tega, EDTA lahko blokira počasi kalcij tokovi v arterijski steni, ki izhajajo v arterijski vasodilatation. Ustni chelation sodi v bolezni srca problem, ker otrdelost arterij, ki vodi v aterosklerozo. Degenerativnih bolezni, Ateroskleroza se lahko zelo ozko ali celo blokirajo žile v možganih, srcu in v drugih delih telesa. Bolezni srca je morilec številka ena v zda, ampak z zdravim načinom življenja, ki vključuje ustni chelation, možnosti za succumbing, da ta morilec je močno zmanjšala!