Duševno Zdravje Zdravljenja

zdravje zobozdravnik svetovanje ženska

Chiropractic je najvarnejša oblika zdravstvenega varstva, ki so na voljo. Ampak še vedno obravnavajo kot obliko posredovanja in zato bolnik naredi določeno stopnjo nevarnosti in tveganja. Pedagoško delo: ali smo poučevanja naših bolnikov ali naši tečajniki, ki poučevanja, ki je jedro tega, kar počnemo v Družinski Medicini.

Vsak medicinske potovanje v Dominikansko Republiko, vključuje pripravnikov na več ravneh: dodiplomski pre-med študenti, medicinske študentov v predklinične in klinične let, medicinske prebivalci, lekarna študentov, in lekarna prebivalcev. Ti pripravniki imajo izkušnje, ki spominjajo na moj prvi izlet v Hondurasu: liti odstopa od tehnologije in takoj na voljo viri, se naučijo poslušati bolnikov, s poudarkom na kliničnem okolju, in za delo preko težkih razmerah z omejenimi viri. Te izkušnje stojalo, da bi jih bolje zdravniki in storitev v prihodnosti.

To ne pomeni, da komercialne gensko zdravljenje zdravila so mrtvi.

.. daleč od tega. Tam so že pozno testi potekajo za zdravljenja, ki pokrivajo več pogoste pogoji, kot Duchennova mišična distrofija. Vendar pa za izpad kaže, da je to, kako gensko zdravljenje je prodaja je lahko tako pomembno kot, kako dobro deluje. Medtem ko pristop je še vedno relativno eksotične, to ni tako eksotične, da farmacevtske družbe lahko zaračuna premijo, ali pričakujejo, da pa resno dobiček. Ne za zdravljenje, ki cilja na redkih bolezni, vsaj.

Do gensko zdravljenje zdravila so razmeroma vsakdanji, pharma blagovnih znamk morda morali sprejeti, da ne bi toliko donosnost naložbe kot svojih bolnikov.

Strategije za Zmanjšanje Prekomerne Antibiotikov: do polovica vseh uporaba antibiotikov je neprimerno, izpostavljanje bolnikov s tveganjem neželenih dogodkov in povečanje celotno tveganje odporne bakterije. Ta študija je preučila več načinov za zmanjšanje stopnje antibiotik receptov, ki jih zdravniki. Najbolj učinkovit pristop je bil pokazati, zdravniki primerjavo z vrstniki, ki so predpisane pravilno. V tej skupini, neustreznega receptov padel s skoraj 20 odstotkov manj kot 4 odstotkov. V tem smislu pritiska je lahko učinkovito, da se pojavi.

Sem odložite telefon, boj proti nazaj kletvic in solze. Vem, da nimam časa, v delovni dan, medtem ko je v drugem časovnem pasu, da chase te stvari. Da je zvečer, ko sem morala biti branje v postelji-čas zgodbo mojega sina ali trudijo, da bi dobili mu, da se v nekaj več za ohranjanje življenja kalorij, bom namesto prenos 8 različnih multi-page medicinske zahtevo oblike osebnega RAČUNALNIKA. Potem bom ne pozabite, da jaz ne mislim, da imajo dovolj črnila v tiskalniku za vse strani. Eno študijsko zdravstvenega sistema (s Nobelove Nagrade v Ekonomiji) je tri (3) strani navodil o tem, kako izpolniti dve (2) za zahtevo strani obrazca. Nato sledi navodilom do vseh različnih poštnih naslovov, ki se bo obrazec je treba kopirati in poslali preveč. Da. Poštni poštni enaki obliki v različnih ovojnic na različnih lokacijah za isto zdravstvenega sistema. Ironično je, smo se vsi, ki se ne zavedajo, ekonomije obsega v tem procesu.

HealthKit je iOS 8-samo za zdaj, tako da verjetno ne bo združljiva s starejšimi iOS naprave ali namizne programe na OS X, ki vsaj namigi, da se Apple je še vedno testiranje vode kot HealthKit počasi dobički zagon. Ne glede na to, prihodnost za HealthKit je super, če lahko Apple pull off. Dajanje v najem različne aplikacije in naprave za pogovor s seboj, v bistvu naredi vaš iPhone ultimate all-in-one fitnes orodje. Kot tok novih wearables in aplikacije, kraj težji poudarkom na zdravje in fitnes, HealthKit je pameten poskus s Apple, da se obdržati tiste zveste iPhone v krat.